Aktivnosti poludnevnih skupina DV Radost

Ispis E-mail

Djeca i odgojiteljice iz poludnevnih skupina dječjeg vrtića "Radost", fotografijama su popratili svoje svakodnevne aktivnosti. Osim životno-praktičnih, radnih i likovnih aktivnosti, možete vidjeti i kako su djeca projektom "Adio ljeto" obilježili kraj ljeta i početak jeseni. U suradnji s roditeljima, sakupili su ljetno voće, te od njega napravili zdravu i ukusnu voćnu salatu. Izradili su ogrlice i krune s ljetnim motivima, te uz ples i pjesmu ispratili ljeto.

Dane kruha su obilježili razgovorom "Od zna do kruha". Prikupili su razne žitarice, koje su samljeli starinskim mlincem tete Milijane, a potom mijesili tijesto i pekli kruh, pogačice i slatke vafeline kojima smo počastili i roditelje. Povodom Dana kruha tata Lekaj gostovao je u skupinama "Bubamare" i "Dupinčići", a skupine "Loptice" i "Prijatelji" u pekari "Palma" ugostila je mama Preni.

Posjetu Muzeju prepariranih riba i školjaka, Gradskoj knjižnici i još puno toga pogledajte u našoj fotogaleriji.

U nadolazećem periodu u pripremi je jesenska radionica za djecu i roditelje korisnike cjelodnevne i poludnevnih skupina, na kojoj će se izrađivati kostimi za jesenski bal. Na jesenskom balu biti će prezentirane njihove kreacije.

 
Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje funkcionalnosti. Nastavkom korištenja stranice slažete se sa korištenjem kolačića.