Stručno razvojna služba

Ispis E-mail

Za brigu o djeci u našem vrtiću, osim odgojitelja, zaduženi su i drugi stručnjaci koji u skladu s potrebama djece prate i unapređuju kvalitetu života i rada u vrtiću. Zovemo ih Stručno-razvojna služba koju čine: pedagog, psiholog, logoped, kineziolog, zdravstveni voditelj i naravno ravnatelj vrtića.

U procesu predškolskog odgoja i obrazovanja timskim radom i komunikacijom omogućuje se svestran pristup djetetu - stručni (stručni djelatnici) i obiteljski (od strane roditelja). Od dječjeg se vrtića očekuje da dopunjuje, a ne da usmjeruje obitelj po nekom “svom receptu”. Zbog toga je potreban visok stupanj usklađenosti odgojnih postupaka s djetetom u obitelji i u vrtiću.

Ukoliko želite savjet o ponašanju Vašeg djeteta, o njegovom govornom razvoju, emocionalnim reakcijama, poteškoćama prehrane i spavanja ili nekom drugom pitanju vezanim uz razvoj djece, slobodno se javite stručno razvojnoj službi DV ''Biokovsko zvonce''.

 
Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje funkcionalnosti. Nastavkom korištenja stranice slažete se sa korištenjem kolačića.