Obavijesti za roditelje

Javni poziv za upis djece u program predškole a djecu koja nisu uključena u redovne programe (boravke) u vrtić i koja se nisu prijavila za program predškole

Ispis E-mail

Pozivaju se roditelji/skrbnici djece koja nisu obuhvaćena redovitim programom ranog i predškolskog odgoja i koji nisu predali zahtjev za upis u program predškole na redovitom upisu za pedagošku godinu 2018./2019. da prijave dijete u program predškole.

Program predškole obvezan je za svu djecu koja će do 01.travnja 2019. godine napuniti šest godina (školski su obveznici u 2019./2020. godini) i sukladno zakonskim propisima obvezatni su pohađati program predškole u trajanju od 250 sati, a iznimno najmanje 150 sati. Očekivano trajanje programa predškole je od 14.01.2019. do 14.05.2019. godine.

Uz zahtjev je potrebno priložiti slijedeću dokumentaciju:

  • preslika izvoda iz matične knjige rođenih ili rodnog lista za dijete (bez obzira na datum isprave);
  • preslika osobnih iskaznica oba roditelja;
  • liječnička potvrda o sposobnosti pohađanja vrtića (za dijete).

Zahtjev za upis se može preuzeti u Ustanovi ili na Internet stranici Ustanove. Prilikom preuzimanja zahtjeva potrebno je sa stručnom službom Ustanove dogovoriti termin za individualni razgovor. Ako se zahtjev preuzima s Internet stranice Ustanove, termin se dogovara pozivom na mob. 099 268 3418 ili na tel. 690 444.

Original odluke

 
Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje funkcionalnosti. Nastavkom korištenja stranice slažete se sa korištenjem kolačića.