Odluka o ljetnom radu u Dječjem vrtiću "Biokovsko zvonce" Makarska

Ispis E-mail

I. Temeljem prijava roditelja za ljetni rad Dječji vrtić "Biokovsko zvonce" organizira ljetni rad u vremenu od 01.srpnja 2019. do 23. kolovoza 2019.

II. Ljetni rad se organizira u objektima:

  • "Ciciban", Molizanskih Hrvata 2 u Makarskoj, 2 jaslične skupine (sobe boravka Jas. 1. i Jas. 2)
  • "Zvončica", Vladimira Nazora 1A, 2 vrtićke cjelodnevne skupine
  • "Maslačak", Slavonska b.b. (Zelenka), 2 vrtićke cjelodnevne skupine
  • "Grdelin"-Tučepi, 1 vrtićka, poludnevna

Zavisno o potrebama korisnika usluga postoji mogućnost organizacije smjenskog ili produženog boravka.

Vrtić zadržava pravo promjene objekta zbog potreba organizacije rada.

III. Ljetni rad se organizira za djecu koja već koriste vrtić/jaslice. Upis djece u ljetni rad obavlja se u skladu s Pravilnikom o upisu i mjerilima upisa djece u vrtić/jaslice u Dječjem vrtiću "Biokovsko zvonce" Makarska.

IV. Korisnik usluga prijavu za ljetni rad iskazuje popunjavanjem prijavnice uz uvjet podmirenja svih prethodnih obveza prema Vrtiću.

Prijavnica za upis u ljetni rad se preuzima u skupini koju dijete pohađa ili na internet stranici Ustanove www.dv-biokovskozvonce.hr.

Korisnik usluga dužan je predati popunjenu prijavnicu Stručnoj službi od 10. do 14.lipnja.

Korisnik usluga prijavljuje korištenje ljetnog rada za srpanj i kolovoz.

V. Ako Korisnik usluga za vrijeme trajanja ljetnog rada odustane od korištenja usluga, DUŽAN je podmiriti iznos za srpanj i kolovoz u cijelosti.U slučaju odustanka od korištenja ljetnog rada zbog bolesti djeteta roditelj-korisnik usluga dužan je podmiriti troškove u skladu sa člankom 20. i 21. Pravilnika o korištenju usluga Dječjeg vrtića "Biokovsko zvonce" Makarska.

VI. Ukoliko Korisnik usluga ne prijavi korištenje ljetnog rada, smatrat će se da je odustao od ljetnog rada.

Original odluke

 

O nama

Ispis E-mail

Dječji vrtić „Biokovsko zvonce“ Makarska je javna predškolska ustanova koja samostalno djeluje pod upravom osnivača Grada Makarske od 01. ožujka 1997. godine.

Dječji vrtić „Biokovsko zvonce“ promiče suvremenu pedagogiju optimalnog poticanja dječjeg individualnog razvoja. Sagledavajući odgoj kao proces kvalitetnog osamostaljivanja, potiče se razvoj socio-emocionalne kompetencije, komunikacijskih vještina i kreativnog stvaralaštva. U našem vrtiću provodimo nekoliko vrsta programa (redovni program, Montessori program, vjerski program, sportski program i program za rad s potencijalno darovitom djecom) u četiri vrste boravka: desetosatni jaslički boravak, desetosatni cjelodnevni boravak, šestosatni jutarnji boravak i petosatni poslijepodnevni boravak. Djeci želimo od prvih koraka omogućiti što bogatije i poticajnije okruženje zadovoljavajući njihove potrebe i poštujući dječja prava.

Kroz  pedagošku godinu ostvaruju se razni projekti, izleti, svečanosti, predstave za djecu i javni nastupi djece, kako na razini Ustanove, tako i na razini pojedinog vrtića. Na razini Ustanove imamo zajednički javni nastup djece za Male gradske maškare te za Dane vrtića kada se održava tradicionalni zajednički ples predškolaca pod nazivom Cvjetni korzo.

 
Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje funkcionalnosti. Nastavkom korištenja stranice slažete se sa korištenjem kolačića.