Projekti i donacije

Obnovi i ponovno upotrijebi

Ispis E-mail

Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) održava se svake godine od 30. svibnja - 5. lipnja. Obilježava se diljem Europe u cilju poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja.

Više...
 

Čista eko istINA

Ispis E-mail

2015. godine s projektom „Čista eko istINA“ pobijedili smo na natječaju INA d.d. „Zeleni pojas“, te osigurali sredstva za izgradnju plastenika za bio uzgoj povrća, ugradnju sustava za prikupljanje kišnice za zalijevanje i poticanje djece na učenje i razvoj eko svijesti. Projekt je trenutno u realizaciji.

 http://ina.hr/zelenipojas

INA IZVJEŠĆE.ppt

 

Pomozimo djeci Afrike

Ispis E-mail

2014. sudjelujemo u UNICEF-ovom projektu „Pomozimo djeci Afrike“. Prodajom dječjih radova i sredstvima prikupljenim sudjelovanjem u Božićnom gradu vrtićka djeca su prikupljala sredstva za djecu Afrike.

http://www.unicef.hr/show.jsp?page=146930

 

Malom matematikom i ekologijom do novog dječjeg igrališta

Ispis E-mail

Od 2014. krenuli smo sa projektom „Malom matematikom i ekologijom do novog dječjeg igrališta“ za uređenje igrališta DV Vrapčić-Istok. Volonterskim radom, vlastitim sredstvima i od donacija PET ambalaže nabavljene su sprave i igrala, a cijeli projekt će se realizirati na proljeće 2015.

 

 

Kad se vrijedne ruke slože, baš sve se može

Ispis E-mail

2014. godine s projektom „Kad se vrijedne ruke slože, baš sve se može“ smo pobijedili na natječaju Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zaklade Kajo Dadić, te osigurali novčana sredstva za uređenje okoliša „DV Ciciban“, koji je u potpunosti realiziran.

Mnogo projekata ne bi mogli realizirati bez pomoći brojnih donatora, te se svima njima od srca zahvaljujemo!

 
Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje funkcionalnosti. Nastavkom korištenja stranice slažete se sa korištenjem kolačića.